top of page

pcheck.specials

Expats

Administratiekantoor

Online toegang

Neemt u een werknemer uit het buitenland in dienst?

 

Dan zijn er een flink aantal zaken die u moet regelen om het (tijdelijke) verblijf en de salarisadministratie van deze werknemer in orde te krijgen.

Een Expat-medewerker, wat betekent dat voor mijn bedrijf? Pcheck neemt alle zorg uit handen!

Welke aanvraagprocedures nemen wij u precies uit handen?

  • Het aanvragen van een tewerkstellingsvergunning bij het CWI (centrum voor werk in inkomen) 

  • Het aanvragen van een verblijfsvergunning voor kennismigranten bij de IND (immigratie- en naturalisatiedienst) 

  • Het aanvragen van een 30%-regeling bij de belastingdienst 

  • Het verzorgen van de loonadministratie 

Kortom, wij regelen dat uw buitenlandse medewerker zijn werk in Nederland kan uitvoeren. U hoeft zelf niets meer te regelen!

Salarisadministratie van uw klanten uitbesteden?

Heeft u de indruk dat het voor u steeds moeilijker wordt de salarisverwerking van uw klanten in goede banen te leiden? Is het voor u bijna onmogelijk om alle wijzigen in de wetgeving en de diverse cao's bij te houden?

 

Maak dan als administratiekantoor gebruik van pcheck. Naast de salarisstroken ontvangt u voor de financiële administratie standaard een journaalpost en een uitdraai van de aangifte loonheffing.

 

Wij versturen de output, via post of e-mail, naar u of naar uw klanten. De kosten van het door uw klant gekozen pakket worden aan u gefactureerd. Het is zelfs mogelijk uw bedrijfslogo op de loonstroken af te laten drukken.

Uw klanten blijven uw klanten. Wij zorgen ervoor dat het kwaliteitsniveau van de salarisadministratie van uw klanten gewaarborgd blijft. Zodoende heeft u meer tijd voor de financiële administratie.

Loonadministratie en boekhouding in één.

Je hebt het hele proces zelf in handen: van de loonadministratie tot het klaarzetten en uitvoeren van de betaalbestanden, de aangiften loonheffingen en pensioenen. Dit gaat geautomatiseerd, dus geen fouten door dubbele invoer.

De software van de loonadministratie is voorzien van de laatste wet- en regelgeving van ruim 140 cao’s. Dus altijd up-to-date en complete gegevens binnen handbereik. Ook de verlof- en verzuimregistratie beheert u makkelijk en snel.

Geef je medewerkers inzicht in hun salarisstroken en jaaropgaven via het online portaal Employee Self Service (ESS). Zet de documenten met één klik klaar. Verzenden per post of e-mail is niet meer nodig.

 

info.png
blog_icon.png
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page