pcheck.e-magazines

Altijd handig om zaken die betrekking hebben op personeel overzichtelijk op een rij te hebben. Op deze pagina van de Voorjaarsupdate staan dan ook verschillende onderwerpen die voor jou en je personeel van belang kunnen zijn. Het zijn onderwerpen die uitgediept worden via een advieswijzer. Dat wil zeggen dat we uitgebreid de thema’s behandelen en voorzien van tips en tricks. Dit keer bespreken we de fiets van de zaak, het inlenen van personeel, het ontslagrecht en de transitievergoeding. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Voorjaarsupdate 2022

HYDRA

Pcheck #5

Pcheck heeft een nieuw e-magazine voor je samengesteld. Dit keer een najaarsupdate met een aantal onderwerpen uit de Miljoenennota 2022 van Prinsjesdag.

Najaarsupdate 2021

HYDRA

Pcheck #2

Zo voor het eind van 2021 is het altijd fijn om een aantal tips te lezen waar je nog dit jaar je voordeel mee kan doen. Denk aan het loonkostenvoordeel voor lage lonen, de mogelijkheden binnen de werkkostenregeling en de wijziging in de reiskosten- en de thuiswerkvergoeding. Deze tips – en nog meer interessant nieuws – lees je op de pagina Eindejaarstips 2021.

Wintereditie 2021

HYDRA

Pcheck #3

Een nieuw e-magazine van Pcheck met een nieuw uiterlijk in je mailbox. Nu de zomerperiode net is gestart, is het een goed moment om je op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

Zomereditie 2021

HYDRA

Pcheck #1

Op deze pagina van de Special Lonen lees je de actuele cijfers van bijvoorbeeld het wettelijk minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen en een aantal subisidieregelingen. Veel informatie dat van belang is voor jou en je personeel.

Special Lonen 2022

HYDRA

Pcheck #4
info.png
blog_icon.png
  • LinkedIn - White Circle