pcheck.e-magazines

Pcheck heeft een nieuw e-magazine voor je samengesteld. Dit keer een najaarsupdate met een aantal onderwerpen uit de Miljoenennota 2022 van Prinsjesdag.

Najaarsupdate 2021

HYDRA

PCheck #16

Nu het bijna 2021 is, stuurt Pcheck je op de valreep van dit jaar een speciale editie van het e-magazine. Boordevol nieuws en tips voor jou als werkgever. Het staat allemaal in deze eindejaarsspecial 2020.

Pcheck Eindejaarsspecial 2020 Hallo 2021!

HYDRA

Pcheck #13

We beginnen het jaar goed met een speciale editie van het Pcheck e-magazine. Dit keer de Special Lonen 2020. Een handig naslagwerk voor jou als werkgever, HR-medewerker of adviseur.

Special lonen 2020

HYDRA

Pcheck #10

De zomer staat weer voor de deur. Even helemaal niets en genieten van het mooie weer. Of dat nu thuis is of op een mooie bestemming, de zomer geeft je weer nieuwe energie. Voordat de zomer kan beginnen, brengt Pcheck een zomerspecial uit van het e-magazine. Nog even het laatste nieuws doornemen voor jouw personeel en bedrijf.

Zomereditie 2019

HYDRA

Pcheck #08

Op de valreep van het nieuwe jaar heeft Pcheck een gloednieuw e-magazine samengesteld. Dit keer een eindejaarsspecial met veel tips voor de werkgever. Voor welke werknemers kan je op grond van het uurloon loonkostenvoordeel ontvangen? Weet je dat er een loonkostenvoordeel voor jongeren bestaat? Je leest het in deze special.

Eindejaarsspecial 2018

HYDRA

Pcheck #05

Met veel plezier hebben we voor jou weer actuele onderwerpen samengevat in een e-magazine van ons dochterbedrijf Pcheck. Pcheck is specialist in salarisverwerking, maar je kunt er ook terecht voor ander personeelsdiensten. Denk aan arbeidscontracten, arbeidsvoorwaardenbeleid en pensioen.

Actueel personeelsnieuws 2018

HYDRA

Pcheck #02

Een nieuw e-magazine van Pcheck met een nieuw uiterlijk in je mailbox. Nu de zomerperiode net is gestart, is het een goed moment om je op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

Zomereditie 2021

HYDRA

PCheck #15

Als werkgever heb je wellicht een hectische tijd achter de rug. Hopelijk ben je - en uiteraard ook jouw personeel - de afgelopen coronatijd goed doorgekomen. Nu de zomerperiode echt is begonnen, deelt Pcheck graag op de valreep het laatste nieuws.

Zomereditie 2020

HYDRA

Pcheck #12

Het eind van 2019 is nu echt in zicht. Op de valreep ontvang je van Pcheck dan ook deze special met eindejaarstips. In dit e-magazine lees je de belangrijkste tips die je nu nog kunt regelen voor je personeel en hoe je dus wellicht nog fiscaal voordeel kunt behalen.

Eindejaarstips 2019

HYDRA

Pcheck #09

De lente is nu echt begonnen. Daarom is het de hoogste tijd voor een voorjaarseditie van ons e-magazine. Er is weer veel nieuws te delen. Graag brengen we ons nieuwe online platform onder de aandacht, genaamd (p)checkit. Hier vind je het juiste antwoord op welke vraag dan ook die je hebt als het om personeelszaken gaat.

Voorjaarsnieuws 2019

HYDRA

Pcheck #07

Veiligheid voor alles! Dat is waar het om draait met de nieuwe AVG. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming is volop in het nieuws geweest. Maar weet jij precies wat de AVG betekent? En wat je moet doen om jouw bedrijf AVG-proof te maken? En hoe zit het met de privacy?

AVG Special

HYDRA

Pcheck #04

Met trots presenteren Confianza Accountants en Pcheck het eerste e-magazine van 2018. Dit keer in het 'jasje' van onze dochteronderneming Pcheck. Pcheck specialiseert zich in salarisverwerking en werkt nauw samen met accountantskantoren en fiscalisten.

Special lonen 2018

HYDRA

Pcheck #01

oor je ligt de special Lonen 2021: een handig naslagwerk voor jou als werkgever. In deze speciale editie van het e-magazine vind je actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en loonkostenvoordelen.

Special Lonen 2021

HYDRA

Pcheck #14

Met editie #11 van ons e-magazine brengt Pcheck je op de hoogte van het meest actuele nieuws rondom de coronacrisis. Wat mag wel en niet voor je personeel? Hoe ziet de NOW-regeling 2.0 er uit? Hoe zit het met ontslag, verlof en de reiskostenvergoeding? De antwoorden op veel vragen vind je op pagina ‘Coronanieuws’.

Nieuwsupdate voorjaar 2020

HYDRA

Pcheck #11

Editie 10 van het e-magazine van Pcheck is een feit. Wij nemen dit keer geen blad voor de mond, want er is weer veel nieuws te delen. Wat zijn de nieuwe plannen voor 2020, die gepresenteerd zijn door het kabinet? Denk bijvoorbeeld aan ‘de fiets van de zaak’, de verruiming van de vrije ruimte in de werkkostenregeling en de bijtelling van de elektrische auto. Dit – en meer – lees je op pagina ‘plannen 2020’.

Najaar 2019

HYDRA

Pcheck #08

Altijd handig: een naslagwerk voor jou als werkgever als het gaat om lonen 2019. Je leest het in de eerste uitgave van 2019 in deze Lonenspecial. Wat zijn de wijzigingen als het gaat om loon- en premieheffingen, de 30%-regeling en het minimumloon? We praten je bij over de AVG, het arbeidsrecht en de Wet tegemoetkomingen loondomein.

Special Lonen 2019

HYDRA

Pcheck #06

Ook zo'n zin in de zomer? Even lekker weg met familie of vrienden. De zon opzoeken of juist op avontuur in een onbekend land. Wellicht blijf je heerlijk thuis. Het is er alweer bijna tijd voor

Zonnige zomertips 2018

HYDRA

Pcheck #03
info.png
blog_icon.png
  • LinkedIn - White Circle