top of page

pcheck.e-magazines

HYDRA

Pcheck #9

Voorjaarseditie 2023

Een nieuw seizoen, dus een nieuw e-magazine van Pcheck. Dit keer – hoe kan het ook anders – een voorjaarseditie met nieuw lonennieuws, tips voor de werkgever en informatie voor je personeel. Handig voor je samengevat in deze nieuwe editie.

HYDRA

Pcheck #6

Zomerupdate 2022

De zomervakantie is in aantocht. Heerlijk genieten van zon, zee en strand. Of wellicht kies je voor meer avontuur of blijf je lekker thuis. Doe waar je zin in hebt. Voordat je vakantie begint, heb je vast nog even tijd om ons e-magazine te lezen. Hopelijk brengt deze Zomerupdate 2022 je alvast in de vakantiesfeer.

HYDRA

Pcheck #4

Special Lonen 2022

Op deze pagina van de Special Lonen lees je de actuele cijfers van bijvoorbeeld het wettelijk minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen en een aantal subisidieregelingen. Veel informatie dat van belang is voor jou en je personeel.

HYDRA

Pcheck #8

Special Lonen 2023

De eerste editie van het e-magazine van het nieuwe jaar is een Special Lonen 2023. Een uitgebreid naslagwerk voor jou als werkgever als het om lonen gaat. Denk aan de cijfers van loon- en premieheffing, de werkkostenregeling en varia arbeids- en social zekerheidsrecht.

HYDRA

Pcheck #5

Voorjaarsupdate 2022

Altijd handig om zaken die betrekking hebben op personeel overzichtelijk op een rij te hebben. Op deze pagina van de Voorjaarsupdate staan dan ook verschillende onderwerpen die voor jou en je personeel van belang kunnen zijn. Het zijn onderwerpen die uitgediept worden via een advieswijzer. Dat wil zeggen dat we uitgebreid de thema’s behandelen en voorzien van tips en tricks. Dit keer bespreken we de fiets van de zaak, het inlenen van personeel, het ontslagrecht en de transitievergoeding. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

HYDRA

Pcheck #2

Najaarsupdate 2021

Pcheck heeft een nieuw e-magazine voor je samengesteld. Dit keer een najaarsupdate met een aantal onderwerpen uit de Miljoenennota 2022 van Prinsjesdag.

HYDRA

Pcheck #7

Wintereditie 2022

Het is weer tijd voor een e-magazine van Pcheck. De laatste van dit jaar, te weten de Wintereditie 2022. Voordat de feestdagen losbarsten, heb je vast nog even tijd om dit e-magazine te lezen. Boordevol nieuws voor jou als werkgever, ook als het om personeelsnieuws gaat en nieuws over lonen. Uiteraard zijn de eindejaarstips 2022 ook in deze editie opgenomen.

HYDRA

Pcheck #3

Wintereditie 2021

Zo voor het eind van 2021 is het altijd fijn om een aantal tips te lezen waar je nog dit jaar je voordeel mee kan doen. Denk aan het loonkostenvoordeel voor lage lonen, de mogelijkheden binnen de werkkostenregeling en de wijziging in de reiskosten- en de thuiswerkvergoeding. Deze tips – en nog meer interessant nieuws – lees je op de pagina Eindejaarstips 2021.

HYDRA

Pcheck #1

Zomereditie 2021

Een nieuw e-magazine van Pcheck met een nieuw uiterlijk in je mailbox. Nu de zomerperiode net is gestart, is het een goed moment om je op de hoogte te brengen van het laatste nieuws.

info.png
blog_icon.png
  • LinkedIn - White Circle
bottom of page